Our Privacy/Cookie Policy contains detailed information about the types of cookies & related technology on our site, and some ways to opt out. By using the site, you agree to the uses of cookies and other technology as outlined in our Policy, and to our Terms of Use.

Close

8 Cheap and Easy Halloween Costumes for the Lazy Parent

Photograph by Twenty20

Halloween costumes can involve an awful lot of cost and effort for something that just gets worn for a few hours—not to mention, in the dark! But sometimes making your own costumes just involves even more work! Here are a few cheap and easy ways to appease your spooky spawn this October 31.

1. What your small child wants to be: A minion

The cheap and easy solution: A yellow swim cap + goggles + blue overalls.

2. What your small child wants to be: Captain America

The cheap and easy solution: Duct tape a red, white and blue frisbee to your kid's arm.

RELATED: Best Baby Halloween Costumes

3. What your small child wants to be: Someone from "Frozen"

The cheap and easy solution: Dress your child up however you want and promise him/her that it's a character from the upcoming "Frozen" movie.

4. What your small child wants to be: Donald Trump

The cheap and easy solution: "Make America Great" cap and an overgrown haircut. Make your own logo, so as not to inadvertently support Donald Trump.

5. What your small child wants to be: Batman

The cheap and easy solution: Give him or her a bat (and stand far away).

6. What your small child wants to be: A Teenage Mutant Ninja Turtle

The cheap and easy solution: All you need is a bandana! Draw some eyes on it. Don't cut them out, though—that's a waste of a bandana!

RELATED: 5 Totally Not-PC Halloween Costumes for Your Kid

7. What your small child wants to be: A manga character

The cheap and easy solution: Dress your child in whatever you have on hand, because nobody who answers the door over the age of 18 will ever recognize a manga character.

8. What your small child wants to be: A kid with pinkeye or hand-and-mouth disease.

The cheap and easy solution: Just take him or her to preschool for a week and let the magic unfold.

Share this on Facebook?

More from lifestyle